JIMMY AMATNGALI

DJ & Beatcreating

Leer de tofste beats maken en plaatjes draaien bij Jimmy. Jimmy heeft jaren ervaring en ontzettend veel kennis op het gebied van elektronische muziek. 

Leslocatie en lesdag:

Jimmy geeft les op vrijdag vanaf ± 14:00 uur.
Locatie: Johan Frisoschool (locatie zuid): Kemphaanweide 5, 6708 BR Wageningen

Ervaren beatmaker/producer en DJ

Jimmy heeft jarenlange ervaring met het produceren van muziek en werken als DJ.

Hiphop, EDM, Pop

Voor bovenstaande genres ben je aan het juiste adres bij Jimmy. Hij laat je vol enthousiasme zien hoe deze stijlen in elkaar zitten.

Theorie

Als beatmaker heb je kennis nodig van verschillende geluid die je kunt gebruik in een beat. Daarnaast leer je het arrangeren van melodieën en drumpatronen.

Producties over de hele wereld

Jimmy heeft muziek gemaakt voor de Olympische spelen, films, dansvloeren en nog veel meer. Beats zijn tegenwoordig overal en in alle vormen te vinden. Jimmy leert je alles wat je nodig hebt om ook dit soort projecten te doen!

Online ondersteuning

Via Whatsapp en mail staat Jimmy voor je klaar op het moment dat je ondersteuning nodig hebt. Omdat hij over nodige software beschikt, kun je zelfs je project opsturen en kan hij op afstand met je meekijken.

Tarieven

Privéles 30 minuten
Jonger dan 21

€23,50

Bovenstaande prijs is per persoon. BTW is niet van toepassing voor leerlingen onder de 21 jaar.

Privéles 30 minuten
21 jaar en ouder

€28,44

Bovenstaande prijs is per persoon per les incl. BTW (21%). Dit geldt voor leerlingen van 21 jaar en ouder.

Les in tweetal 45 minuten
Jonger dan 21

€19,25

Bovenstaande prijs is per persoon. BTW is niet van toepassing voor leerlingen onder de 21 jaar.

Les in tweetal 45 minuten
21 jaar en ouder

€23,29

Bovenstaande prijs is per persoon per les incl. BTW (21%). Dit geldt voor leerlingen van 21 jaar en ouder.

Biografie

Jimmy Amatngali

“Mijn naam is Jimmy Amatngali en ik ben 35 jaar oud. Op 8 jarige leeftijd begon voor mij het avontuur binnen de digitale muziek in een kelder in Nijmegen. Hier werd ik geïnspireerd door machines waarmee je geluiden kon maken en deze geluiden kon laten samensmelten tot een beat. Tegenwoordig werk ik uiteraard met computers en software. Dankzij deze twee ontwikkelingen is er een hele nieuwe wereld voor mij ontstaan: ik kreeg namelijk de mogelijkheid om elk geluid dat ik maar kon bedenken, daadwerkelijk te kunnen maken!

Ik heb me in de afgelopen 27 jaar bezig gehouden met...

het voorzien van beats voor rapgroepen, dansers, turn(st)ers die hun vloeroefeningen uitvoeren op muziek, het produceren van EDM en nog veel meer. Ik heb geleerd hoe ik mijn producties gebruik in mijn DJ sets en hoe je unieke geluiden creëert.

Om beats en geluiden te kunnen maken, moet je beschikken over heel wat kennis en vooral: heel veel fantasie. Ik sta dan ook te popelen om je dit te leren en je te laten zien hoe jij jouw eigen wereld van geluid kan creëren! En als je dit dan geleerd hebt, wil ik je ook graag leren hoe je al jouw creaties weer samen kan laten smelten tot een grote creatie, als DJ.”