Vioolles

Karianne Brouwer

Volg vioolles bij Karianne. Karianne studeerde aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag en speelde onder andere in het Gelders orkest!

Karianne geeft les op donderdag vanaf ± 14:00 uur.
Locatie: Johan Frisoschool (locatie NOORD): Hooilandplein 44, 6708 RT Wageningen

Vioolles
Studeerde aan het Koninklijk Conservatorium

Karianne studeerde viool aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Ze kreeg les van onder andere Isidor Lateiner, Davina Van Wely, Janet Krause en John Harding.

Jarenlange ervaring

Karianne heeft enorm veel ervaring met lesgeven op ieder niveau en aan ieder type cursist.

Online ondersteuning

Heb je een vraag, stel hem via WhatsApp of stuur een mailtje.

Samenspel

Als uitvoerend musicus bij o.a. het Gelders orkest heeft Karianne enorm veel ervaring met samenspel. Ze werkte onder andere met Jaap van Zweden, Herman van Veen en vele anderen.

Tarieven

Onderstaande tarieven gelden voor ieder instrument. 
Lesjaar 2022 – 2023

Per nieuwe inschrijving hanteert Muziekschool OOST eenmalig inschrijfkosten ter hoogte van €15,-. 

Privéles 30 minuten
Jonger dan 21

€24,50

Bovenstaande prijs is per persoon per les. BTW is niet van toepassing voor leerlingen onder de 21 jaar.

Privéles 30 minuten
21 jaar en ouder

€29,65

Bovenstaande prijs is per persoon per les incl. BTW (21%). Dit geldt voor leerlingen van 21 jaar en ouder.

Les in tweetal 45 minuten
Jonger dan 21

€24,50

Bovenstaande prijs is per persoon per les. BTW is niet van toepassing voor leerlingen onder de 21 jaar.

Les in tweetal 45 minuten
21 jaar en ouder

€29,65

Bovenstaande prijs is per persoon per les incl. BTW (21%). Dit geldt voor leerlingen van 21 jaar en ouder.

Biografie

Karianne Brouwer

Op mijn 13e begon ik met vioolles nadat ik eerder al piano en cello had gespeeld. Ik wou zo graag viool leren spelen omdat de mooie klank, hoog , helder maar ook warm mij zo aantrok én omdat je met viool zo veel kanten op kunt. Je kunt de mooiste solo’s spelen maar ook in een muziekgroep of orkest samenspelen en daarbij zijn er ook heel veel stijlen die je kunt spelen, o.a klassiek, wereldmuziek en popmuziek. Op mijn 16e  werd ik toegelaten tot het Koninklijk Conservatorium  in Den Haag en heb daar zowel de Bachelor als de Master opleiding gevolgd. Ik heb in het laatste jaar van mijn opleiding een baan gekregen als 1evioliste bij het Gelders Orkest wat tegenwoordig Phion heet. In 2007 besloot ik daar te stoppen en heb een jaar Argentijnse Tango muziek voor viool gestudeerd aan het Codarts in Rotterdam.

Ik wilde meer muziekstijlen ontdekken en via allerlei samenwerking met andere muzikanten rolde ik in de Ierse muziek en folk scene. Hier voelde en voel ik me als een vis in het water! Heb diverse masterclasses gevolgd in zowel Nederland als Schotland bij o.a Martin Hayes en Charlie McKerron. Ik speel naast klassieke muziek heel graag Ierse muziek(maar ook andere muziek) en treed nog steeds regelmatig op in kleine setting. 

Als gediplomeerd docent geef ik al 30 jaar met veel enthousiasme les aan jong en oud. Ik vind het heel leuk om met mensen van verschillende leeftijden om te gaan en ieder afzonderlijk te begeleiden en te inspireren. Als violist ben je nooit uitgeleerd, de wereld van muziek is oneindig groot en er valt altijd wat te ontwikkelen,  en te verkennen, dat maakt het zo leuk. Het vraagt zeker in het begin wel om regelmatig te oefenen maar je hebt ook vanaf het begin al leuke liedjes dus dat maakt het aantrekkelijk.

Je bent welkom voor een proefles!