Zangles

Volg zangles bij Anne Budé of Maurijn Teunisse. Beiden zijn afgestudeerd aan het conservatorium van Enschede en zullen je vol enthousiasme en kennis verder helpen. 

ANNE BUDÉ

Volg zangles bij Anne Budé. Anne studeerde aan de popacademie van Enschede en is gespecialiseerd in zangtechniek.

Video afspelen

Maurijn Teunisse

Volg zanglessen en lessen songwriting bij Maurijn Teunisse, afgestudeerd aan het conservatorium van Enschede.

Video afspelen

Leslocatie en lesdagen:

Anne geeft iedere maandag en woensdag zangles vanaf 14:00 uur. 
Maurijn geeft iedere maandag en dinsdag zangles vanaf 14:00 uur. 

Locatie: Johan Frisoschool (locatie zuid): Kemphaanweide 5, 6708 BR Wageningen

Zangles Anne Budé

Zangles
Afgestudeerd Conservatorium Enschede

Anné Bude studeerde af aan de Popacademie van Enschede.

Jarenlange ervaring

Anne heeft meer dan 8 jaar ervaring met het geven van zangles en ze geeft les aan leerlingen van alle leeftijden en op ieder niveau.

Zangtechniek en songwriting

Tijdens haar jaren als uitvoerend en docerend muzikant heeft Anne zich toegelegd op een specialisatie in zangtechniek. Daarnaast kan ze je ook helpen bij songwriting.

Online ondersteuning

Heb je een vraag, stel hem via WhatsApp of stuur een mailtje. Anne zal proberen je op een afstandje verder te helpen!

Anne staat elke week op het podium

Als leadzangeres staat Anne voor de band de Coronas. Daarnaast treedt ze veel op met andere bands en DJ's. Ze kan je dan ook alle kneepjes van het vak leren.

Les in pop, blues, contry, rock

Anne is een veelzijdige muzikant en geeft les in pop, blues, country, rock en meer.

CVT

Anne is thuis in de bekende zangmethode CVT (complete vocal technique) en helpt je aan de hand van deze tools om verder te komen!

Zangles Maurijn Teunisse

Zangles
Afgestudeerd singer/songwriter

Maurijn studeerde met een 8,6 af aan het conservatorium van Enschede.

Afgestudeerd muziek & technologie

Maurijn kan je helpen met de compositie en/of productie van je muziek.

Multi-instrumentalist

Maurijn speelt gitaar, basgitaar, piano en drumt zelfs een beetje! Kortom, Maurijn kan je helpen op elk gebied als het gaat om het schrijven van je eigen nummer.

Ervaring op het podium

Als echte singer/songwriter heeft Maurijn natuurlijk veel ervaring met optredens en leert je dan ook alle kneepjes van het vak!

Online ondersteuning

Heb je een vraag, stel hem via WhatsApp of stuur een mailtje.

Tarieven zangles

Privéles 30 minuten
Jonger dan 21

€23,75

Bovenstaande prijs is per persoon. BTW is niet van toepassing voor leerlingen onder de 21 jaar.

Privéles 30 minuten
21 jaar en ouder

€28,74

Bovenstaande prijs is per persoon per les incl. BTW (21%). Dit geldt voor leerlingen van 21 jaar en ouder.

Les in tweetal 45 minuten
Jonger dan 21

€23,75

Bovenstaande prijs is per persoon. BTW is niet van toepassing voor leerlingen onder de 21 jaar.

Les in tweetal 45 minuten
21 jaar en ouder

€28,74

Bovenstaande prijs is per persoon per les incl. BTW (21%). Dit geldt voor leerlingen van 21 jaar en ouder.

Biografie

Anne Budé

“Mijn naam is Anne Bude en ik ben zangeres, songwriter en vocal-coach.
Ik vind zingen het mooiste wat er is en wil dit graag delen met mijn leerlingen. Het allerbelangrijkste is dat we samen plezier hebben en dit staat in mijn lessen dan ook centraal!

Ik ben afgestudeerd aan het Conservatorium, Popacademie te Enschede. Naast dat ik zelf elk weekend op het podium sta met o.a. de Coronas en andere bands & DJ’s, heb ik me gespecialiseerd in zangtechniek. Ik vind het super interessant wat je allemaal met je stem kan en wil jou die kennis ook meegeven.

Noem me een zang-nerd,

maar als je bewust kunt kiezen voor een bepaalde klank en weet wat je doet, gaat er een wereld voor je open. Maakt dit jou ook enthousiast? Meld je aan voor een proefes!

Biografie

Maurijn Teunisse

“Leer jezelf als artiest te uiten op het podium. Als zanger(es), singer/songwriter of producer. Ik kan jou helpen, met jaren podiumervaring en studies aan ArEZ en de HKU.”
 

Mijn naam is Maurijn Teunisse en ik ben 25 jaar oud. Als geboren Wageninger kijk ik uit om nieuwe leerlingen te helpen met zingen, liedjes schrijven en/of produceren. Op 8-jarige leeftijd ben ik begonnen met basgitaarles. Op de middelbare school begon ik met gitaar, en het schrijven van nummers. Toen ik 17 was ging ik naar de ArtEZ Popacademie in Enschede, waar ik singer/songwriter ben gaan studeren. Na deze opleiding heb ik nog een master Muziekproductie gedaan aan de HKU in Utrecht.

In deze jaren heb ik veel op festivals en poppodia gespeeld, zoals Luxor Live, Hedon Zwolle, Enter the Wave in Spanje, De Popronde, en bij NPO 3FM. Dit was met mijn solo- project Writist, waar ik zang, gitaar en elektronica met elkaar combineerde. Ik werk continu aan nieuwe producties zoals bandprojecten en nieuwe EP’s.

Muziek is voor mij een uitlaatklep en zorgt heel veel plezier. Dit wil ik jou dan ook vooral meegeven in onze lessen. Naast mijn kennis van zang en zangtechniek, kan ik ook helpen je op een creatieve manier te uiten. Met de focus op performance bijvoorbeeld, of met songwriting. Of misschien wil je wel met je gitaar op het podium zingen? Ik help je graag!

 

Ik heb nu een paar jaar zangles van Anne en ben ontzettend gegroeid in zang en zelfverzekerdheid. Wat ik zo fijn vind, is dat Anne kijkt naar wat ik graag wil leren en tegelijkertijd kijkt naar wat ik nodig heb om beter te leren zingen. Daarnaast zijn de lessen altijd super gezellig en ga ik altijd met een goed gevoel naar huis.

– Sabine, 21 jaar